Hoppa till sidans innehåll

Sparbanksligan 2109


Sparbanksligan är för alla som spelar tennis i klubben. Ni kommer att delas in i grupper om 5-6 spelare beroende på hur många som anmäler sig. Vi kommer att dela in er i så jämna grupper som möjligt. De som vinner sin grupp kommer att flyttas upp och de som kommer sist kommer att flyttas ner. Ni behöver inte ha spelat matcher förut. Man kan starta spel med underserve vid önskan.
Matcherna/regler: Matchtiden skall vara 50 min, plus 5 min inbollning och lite tid för att spela klart sista gamet. Matcherna spelas från 0-0 i game och först till 4 game med tiebreak vid 3-3. För att hinna spela mera använder vi No Ad. Detta innebär att vid 40 lika så spelas en avgörande poäng, No Ad (ingen fördel). Det är då mottagaren som väljer i vilket ruta serven ska slås i. Resultatet skulle kunna se ut så här 4-1, 3-4, 4-0. Vunnet sett ger 1 poäng, vunnen match ger max 3 poäng oavsett hur många sett man spelat. Är det 2 spelare på samma poäng är det inbördes möten, är det 3 eller fler spelare på samma poäng blir det set/gameräkning först. Man dömer sin egen sida! För eventuell publik och för att undvika poängstrul räknar servaren poängen högt och kulorna flyttas i varje sidbyte. Det är vinnarens ansvar att rapportera resultatet. Resultatet: mailas till ligakommittén. This is a mailto link Resultaten presenteras sedan löpande på hemsidan, www.ftk.org. Dömning: Var och en dömer på sin planhalva efter "ärlighetsprincipen". Servaren räknar högt för att undvika missförstånd.
Flyttade matcher: Om ingen av spelarna väljer att kontakta varandra innan deadline går ut stryks matchen och räknas som 0-0. Om båda spelarna kommit överens om en tid att spela men en blir tvungen att ställa in försöker man givetvis hitta en annan tid att spela. Skulle det inte gå att få ihop blir det W.O till den som kunde spela på den ursprungliga tiden och räknas då som 4-0, 4-0. Om man försökt ta kontakt med sin motståndare vid upprepade tillfällen utan något svar och därmed inte kunnat bestämma en "ursprunglig tid" meddelar man matchligan kommittén detta och därefter tas ett beslut. Speltider : Bokar tid och datum själva. Bokning sker via Matchi som möjliggör bokning på alla tider. Vid krångel kontakta ligakommittén via mail. Bollar: Använd egna bollar.
Anmälan: Vi har reserverat plats för tre juniordivisioner och två vuxendivisioner. Max 6 spelare i varje division. Anmälan sker till This is a mailto link
Kostnad: Kostnaden är Matchis banpris + en administrationsavgift på 100 kr som betalas vid anmälan att deltaga i ligaspelet. När: Gruppspelets omg 1 startar 20 januari 2019. De andra omg ska ske 10 feb, 3 mars, 24 mars och 14 april. Det kan vara så att ni står över någon omgång.
TVEKA INTE HÄNG PÅ SÅ ATT VI FÅR MYCKET TENNISSPEL I HALLEN
Sparbanksligan 2019
Uppdaterad: 14 FEB 2019 19:52 Skribent: Vadim Krutov
Epost: Adressen Gömd

Lunchtennis 

Anmäl dig här:

Tisdagar kl 12:00-13:00

Fredagar kl 12:00-13:00

Medlemsansökan

 Banbokning

 

 

 

Grand slam sponsorer

 


 

 

 

 
 
 
 
           
           
           
           

Postadress:
Falkenbergs TK - Tennis
Falkenbergs Tennisklubb, Elvägen 9
31140 Falkenberg

Besöksadress:
Elvägen 9
31140 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0346711088
E-post: This is a mailto link

Se all info