Hoppa till sidans innehåll

Klubbläger


Stadionanläggningen är väldigt populär för träningsläger av klubbar från hela Sverige och även Norge. Det är ofta möjligt att förlägga läger redan vecka 16, när banorna är klara efter vinteruppehållet.

Fler bilder hittar du på Bildsidan i menyn

Från tidig vår till sen höst finns det möjlighet att hyra anläggningen med flera banor för träningsläger eller andra arrangemang.
Klubben har 6 grusbanor och ett rymligt klubbhus med pentry.

Det fina läget vid Skrea Strand gör området mycket attraktivt. Den 2 kilometer långa sandstranden inbjuder till härliga fyspass. Sommartid är badlivet på stranden av internationell karaktär.

Klitterbadet ligger bredvid klubbstugan. Efter ett tufft träningspass kan du simma i Sveriges enda 50-meters saltvattenbassäng.  Kanske lockas någon av:  aktivitetsbassäng, plaskbassäng, spinning, styrketräning, vattengympa, djupvattensträning, Ai Chi, ångbastu, bubbelbad och cafeteria.
Se Klitterbadet.se.

Vill du istället utmana din tenniskompis på en bangolfrunda ligger en spännande 27-håls bana i direkt anslutning till våra banor.

Våra möjligheter till klubbläger för inomhusspel begränsas till smågrupper. Uthyrningen i tennishallen är så pass stor, att det inte blir många timmar över för klubbläger. Hallen är stängd sommartid veckorna 19-34. Men det är aldrig fel att fråga.

Logimöjligheter:

Falkenberg Tennisklubb har under många år haft samarbete med hotellet Falkenberg Strandbad (nytt namn 2011) som ligger på gångavstånd ifrån tennisbanorna.

Vi har också ett samarbete med Sporthotel Falkberget, beläget alldeles i närheten av tennishallen.
Falkberget har speciella priser för just träningsläger. Om man inte går/joggar eller åker bil till träningen finns cyklar att hyra.


Hör av er så hjälper vi er med att skapa ett oförglömligt träningsläger i Falkenberg!

Man har full tillgång till klubbhuset med dess faciliteter såsom pentry, tv, pedagogiska hjälpmedel osv.

Boka tidigt!

Det är ofta fullbokat i april. I maj stänger vi tennishallen för säsongen, varför möjligherna hitta tid för läger blir sämre.

Telefonnummer och e-postadress finns på hemsidan i rutan uppe till höger.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Lunchtennis 

Anmäl dig här:

Tisdagar kl 12:00-13:00

Fredagar kl 12:00-13:00

Medlemsansökan

 Banbokning

 

 

 

Grand slam sponsorer

 


 

 

 

 
 
 
 
           
           
           
           

Postadress:
Falkenbergs TK - Tennis
Falkenbergs Tennisklubb, Elvägen 9
31140 Falkenberg

Besöksadress:
Elvägen 9
31140 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0346711088
E-post: This is a mailto link

Se all info